Món Esport
Pedri: “He de tocar de peus a terra i continuar millorant”
  • CA

Pedri no sembla que tingui 17 anys. Ni al terreny de joc, en què les darreres setmanes ha protagonitzat actuacions de gran nivell, ni en roda de premsa. El canari ha estat el futbolista del Barça encarregat d’atendre els mitjans de comunicació en la prèvia del partit contra el Dinamo de Kíev i ha mostrat la mateixa tranquil·litat amb què toca la pilota en els escenaris més exigents d’Espanya i Europa. “Visc tot el que m’està passant amb normalitat. Intento ser jo mateix. Tinc l’objectiu d’aprendre als costats dels millors futbolistes del món. La meva família sempre m’ha dit que encari tot el que estic vivint amb tranquil·litat”, ha valorat.

Sobre Leo Messi, el capità del conjunt blaugrana i “el millor jugador del món”, Pedri també ha exhibit una naturalitat sorprenent: ha demanat al barcelonisme que es dediqui a gaudir-lo i que li deixi prendre una decisió sobre el seu futur. “Messi m’està ajudant molt i de moltes formes. Em dona molts consells a dins del camp i al vestidor. Hem de gaudir-lo i deixar que ell prengui la decisió que consideri, aprendre d’ell i no intentar convèncer-lo de res, ja veurem què passa en el futur”, ha valorat l’exjugador del Las Palmas, que no té pressa per triomfar: “És important tocar de peus a terra i intentar millorar dia a dia”.

Les declaracions de Pedri abans del Barça-Dinamo de Kíev

Un partit per encarrilar la classificació als vuitens de la Champions: “Hem de millorar de cara a porteria i intentar aconseguir els tres punts. Una victòria ens ajudaria a encarrilar la classificació. És important que estiguem molt centrats en l’enfrontament contra el Dinamo i que el considerem com un partit important més”.

No vol deixar de tocar de peus a terra: “Ho he viscut amb normalitat. He intentat ser jo mateix. Tinc l’objectiu d’aprendre als costats dels millors futbolistes del món. La meva família sempre m’ha dit que encari tot el que estic vivint amb tranquil·litat”.

Compartir vestidor amb Messi: “Ens ajuda de moltes formes. Em dona molts consells dins del camp. Hem de gaudir-lo i deixar que ell prengui la decisió que consideri, aprendre d’ell i no intentar convèncer-lo de res, ja veurem què passa en el futur”.

Versatilitat: “És bo jugar en diverses posicions i ajudar igualment l’equip. Jo crec que la meva millor posició, on puc aportar més, és la de mitja punta. Però he dit moltes vegades que estic disposat a ocupar el lloc que calgui”.

No té pressa per triomfar: “És important tocar de peus a terra i intentar millorar dia a dia. Els millors jugadors del món estan al Barça”.

Sorprès amb la continuïtat: “Jo arribava de Las Palmas, de Segona. Tenia la intenció de quedar-me al primer equip del Barça, però no m’imaginava que tindria tants minuts. Vull seguir treballant per tenir-te tants com sigui possible”.

Vol sacrificar-se per l’equip: “Treballo molt la qüestió física. És important, quan jugues a la banda, ajudar defensivament al lateral. Pel que fa a la concentració i la tranquil·litat, és una cosa que no puc entrenar. Que ho he de tenir”.

La seva relació amb Messi: “No tenim cap conversa antinatural. Parlem com companys d’equip i fem totes les bromes habituals dins d’un vestidor”.

Va debutar amb gol a Europa: “Quan un nen compleix un somni, se sent molt feliç i no s’ho creu. Aquesta va ser la sensació que vaig viure en el meu debut a la Champions”.

Més preguntes sobre Messi: “Ens ha ajudat moltíssim des del primer dia, és una persona genial. Des del primer dia s’ha portat molt bé, ens dona molts consells. És una magnífica persona i hem de gaudir d’ell fins que estigui amb nosaltres”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa