Món Esport
Pedri: “Vull aprendre del millor, que juga al Barça i espero que es quedi”
  • CA

Pedro González López, ‘Pedri’, ha estat presentat com a nou jugador del Barça pràcticament un any després que el club blaugrana adquirís en propietat els seus serveis i decidís cedir-lo una temporada al Las Palmas, l’equip que l’ha catapultat cap al màxim nivell. La nova perla culer, de només 17 anys, ha confessat que el seu ídol és Andrés Iniesta, però que ara està centrat a aprendre del millor jugador del món, Leo Messi.

“Vull aprendre del millor, que juga aquí. Espero que es quedi”, ha valorat en relació amb el futur de l’argentí. “Quan el meu pare va fundar una penya del Barça ja pensava a jugar al Camp Nou, però no m’imaginava que pogués passar mai. Compleixo un somni que tinc des que era petit. Vull gaudir i aprendre dels millors del món”, ha insistit un Pedri que és conscient que haurà de convèncer Ronald Koeman si vol formar part de la plantilla definitiva per a la temporada 2020/21.

A més, en la seva primera compareixença el migcampista canari ha revelat que el secret del seu joc és que gaudeix molt amb la pilota als peus. “Fitxar per un club com el Barça m’omple de ganes. Em considero un jugador al qual li agrada la pilota, que es diverteix jugant a futbol. Quan passa això, les coses surten millor”, ha sentenciat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa