Aquest dimarts, Joan Laporta ha sorprès tothom amb una acció a Madrid. Ha desplegat una pancarta gegant de 50 metres d’alçada per 20 d’amplada en un edifici de 13 plantes ubicat a 100 metres de l’estadi Santiago Bernabéu. La lona, de 1.000 metres quadrats, inclou el text “ganes de tornar a veure-us”. Estarà penjada un mes. Evidentment, l’estratègia electoral del precandidat a les eleccions del Barça no ha passat desapercebuda per ningú.

La seva precandidatura, una estona després, ha informat que la pancarta forma part d’una iniciativa per adreçar-se a tots els socis culers d’Espanya que tindrà continuïtat aquest dimecres a Andalusia (a Màlaga i a Granada). “Aquesta acció d’street marketing espera arribar als afeccionats entenent la rivalitat de manera simpàtica i ben entesa i alhora vol arribar a tots els seguidors del futbol per intentar fer somriure a tothom”, ha indicat Estimem el Barça mitjançant un comunicat.

“Actualment, el Barça té 110.635 socis i sòcies amb dret a vot, un 4% dels quals estan repartits arreu del territori espanyol. Laporta ha volgut trepitjar el terreny i saludar socis i aficionats del Barça a Madrid, la gent que estima el Barça”, ha reivindicat l’equip de comunicació de l’expresident blaugrana.Més notícies

Laporta desplega una pancarta gegant al costat del Bernabéu: “Ganes de tornar a veure-us”

El precandidat a les eleccions del Barça duu a terme una acció a Madrid per saludar "amb elegància el nostre gran rival"

Laporta: “Bartomeu ha deixat un Barça ingovernable”

"Capgirarem la situació", ha assegurat, convençut, l'expresident i precandidat a les eleccions del club blaugrana en una entrevista al diari Ara

Comentaris

    De manera simpàtica? Desembre 15, 2020 | 17:41
    Esperem que et responguin de manera més simpàtica que al Rossell.
    Felip Desembre 15, 2020 | 23:29
    Com guanyi Laporta el Barça baixa a segona divisió. Us he avisat, després no di val plorar.

Nou comentari