Món Esport
Dembélé i tots els fitxatges entren en la convocatòria pel Barça – Atlètic
  • CA

El Barça ha publicat la convocatòria del seu tècnic, Xavi Hernández, pel partit que disputarà aquest diumenge a les 16:15 hores contra l’Atlètic de Madrid al Camp Nou. La principal sorpresa de la llista del tècnic blaugrana és la presència d’Ousmane Dembélé. L’entrenador blaugrana ha decidit comptar amb el francès tot i que aquest jugador sembla tenir totalment decidit marxar del Barça a final de temporada. La intenció de la directiva blaugrana era que el davanter no tornés a jugar amb la samarreta blaugrana, però Xavi Hernández no vol renunciar a les prestacions que pot oferir Dembélé. Caldrà veure com rep l’afició del Barça a l’atacant després que s’hagi conegut la seva intenció de sortir de l’entitat culer.

Una altra de les notícies a la convocatòria és la presència dels quatre fitxatges que ha realitzat el FC Barcelona durant aquest mercat d’hivern. És el cas de Dani Alves, Ferran Torres, Adama Traoré i Pierre-Emerick Aubameyang. Els dos últims podrien fer el seu debut amb el Barça en el partit contra l’Atlètic de Madrid. Dani Alves i Ferran Torres ja han disputat diversos partits amb l’equip de Xavi Hernández. De fet, el davanter va fer un gol amb l’equip culer a l’eliminatòria de Copa del Rei davant l’Atlètic de Madrid.

Xavi Hernández comparà amb un total de sis baixes per lesió per rebre l’Atlètoc de Madrid. És el cas de Memphis, Ansu Fati, Lenglet, Sergi Roberto, Umtiti i Eric García. El tècnic blaugrana tan sols ha decidit comptar amb quatre jugadors del filial en aquesta convocatòria. És el cas de Ferran Jutglà, Gavi, Abde i Arnau Tenas. Els tres primers són dos jugadors que han comptat amb molts minuts durant els últims mesos. A més, tots tres futbolistes ja saben el que és marcar un gol amb el primer equip blaugrana.

Aquesta és la llista completa de Xavi Hernández per rebre la visita de l’Atlètic de Madrid: Ter Stegen, Dest, Piqué, Araujo, Busquets, Riqui Puig, Dembélé, Dani Alves, Adama Traoré, Braithwaite, Neto, Nico, Pedri, Luuk de Jong, Jordi Alba, Ferran Torres, Frenkie de Jong, Mingueza, Aubameyang, Jutglà, Gavi, Abde i Arnau Tenas.



Més notícies
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | Europa Press
Un club anglès tanca la porta a Dembélé per les seves exigències salarials
Notícia: Un club anglès tanca la porta a Dembélé per les seves exigències salarials
Comparteix
El Chelsea no estaria disposat a pagar un sou desorbitat al francès
Gerard Piqué, jugador del Barça | Europa Press
Piqué podria retirar-se a final de temporada
Notícia: Piqué podria retirar-se a final de temporada
Comparteix
El central no estaria segur de si vol continuar jugant segons TV3

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa