Món Esport
Mingueza torna al filial pel play-off d’ascens
  • CA

Óscar Mingueza, central del Barça B amb dinàmica del primer equip, tornarà al filial per poder ajudar l’equip en el play-off d’ascens a Segona Divisió. El primer dels partits dels de Garcia Pimienta serà contra l’UCAM Múrica el pròxim diumenge 16 de maig, cosa que farà impossible que Mingueza pugui ser al Camp Nou per disputar el Barça-Celta del primer equip.

D’aquesta manera, Koeman allibera un futbolista que ha estat molt important per a ell durant aquesta temporada. Amb la gran quantitat de baixes que hi ha hagut entre els quatre centrals de la plantilla, Piqué, Lenglet, Araujo i Umtiti, Mingueza ha hagut de disputar molts minuts, quan al principi de temporada ni entrenava amb el primer equip.

Concretament, Mingueza, que ha debutat amb el Barça aquesta mateixa temporada, ha jugat fins a 38 partits sota les ordres de Ronald Koeman. Ha comès algunes errades greus que han perjudicat l’equip, però en línies generals, el seu rendiment ha estat excel·lent, tenint en compte la situació. Ha estat titular en partits com el clàssic o la final de Copa i ha passat d’estar valorat en 0,2 milions d’euros als 10 milions actuals.

D’altra banda, qui no torna amb el filial és Ilaix Moriba, ja que el club no ho ha indicat com en el cas de Mingueza. Per tant, s’espera que vagi convocat al partit contra el Celta. Malgrat que la Lliga està pràcticament perduda, Koeman no vol entregar totes les armes abans que no es confirmi l’adéu del Barça a la competició per matemàtica.



Més notícies
Nico González, la joia del filial | FC Barcelona
El Barça B i l’Andorra de Piqué ja coneixen els seus rivals al play-off d’ascens a Segona
Notícia: El Barça B i l’Andorra de Piqué ja coneixen els seus rivals al play-off d’ascens a Segona
Comparteix
Els catalans jugaran contra el Múrcia i els andorrans contra el filial de la Reial Societat
Joan Laporta, amb Nico González | FC Barcelona
“El nou Busquets” renova amb el Barça fins al 2024
Notícia: “El nou Busquets” renova amb el Barça fins al 2024
Comparteix
Nico González ha estat un dels millors del filial blaugrana aquesta temporada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa