Les primeres enquestes situen Joan Laporta com a principal favorit a guanyar les eleccions. Certament, sembla que l’expresident ho té tot de cara per tornar a ocupar el càrrec que ja va exercir entre el 2003 i el 2010. Si pretén fer-ho, no obstant això, serà molt important que treballi en un projecte sòlid que sigui capaç de convèncer els socis. La situació del Barça és molt crítica i només se solucionarà amb un lideratge consistent i responsable.

Laporta encara no ha entrat al joc de les cartes electorals en què sí que s’hi troben altres precandidats com Víctor Font o Emili Rousaud. Tard o d’hora, però, és evident que ho farà. El nom del director esportiu serà molt important a l’hora de persuadir els culers, i en aquest sentit Estimem el Barça valora tres figures molt potents i diferents, segons ha informat l’Onze de TV3, que ha revelat també que qualsevol opció que triï agradarà molt.

“Un d’ells és català, un altre alemany i un altre holandès. Dos d’ells són molt coneguts”, ha informat Oriol Domènech. Després d’oferir la seva informació, la xarxa ha començat a especular sobre els noms que es podrien adequar a aquests perfils. Carles Puyol, Michael Zorc (Borussia Dortmund) i Marc Overmars (Ajax) són els directors esportius que més s’han repetit pels usuaris, encara que això no vol dir que siguin les opcions en què treballa Laporta.Nou comentari

Comparteix