Món Esport
Les tres opcions de Laporta per a la direcció esportiva
  • CA

Les primeres enquestes situen Joan Laporta com a principal favorit a guanyar les eleccions. Certament, sembla que l’expresident ho té tot de cara per tornar a ocupar el càrrec que ja va exercir entre el 2003 i el 2010. Si pretén fer-ho, no obstant això, serà molt important que treballi en un projecte sòlid que sigui capaç de convèncer els socis. La situació del Barça és molt crítica i només se solucionarà amb un lideratge consistent i responsable.

Laporta encara no ha entrat al joc de les cartes electorals en què sí que s’hi troben altres precandidats com Víctor Font o Emili Rousaud. Tard o d’hora, però, és evident que ho farà. El nom del director esportiu serà molt important a l’hora de persuadir els culers, i en aquest sentit Estimem el Barça valora tres figures molt potents i diferents, segons ha informat l’Onze de TV3, que ha revelat també que qualsevol opció que triï agradarà molt.

“Un d’ells és català, un altre alemany i un altre holandès. Dos d’ells són molt coneguts”, ha informat Oriol Domènech. Després d’oferir la seva informació, la xarxa ha començat a especular sobre els noms que es podrien adequar a aquests perfils. Carles Puyol, Michael Zorc (Borussia Dortmund) i Marc Overmars (Ajax) són els directors esportius que més s’han repetit pels usuaris, encara que això no vol dir que siguin les opcions en què treballa Laporta.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa