Món Esport
Oficial: Samper deixa el Barça
  • CA

El Barça i Sergi Samper han arribat a un acord per a la rescissió del seu contracte. El jugador, amb qui Ernesto Valverde no comptava, oferirà aquest dimarts 5 de març una roda de premsa a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, a partir de les 13 hores, per acomiadar-se. A través d’un comunicat, el club ha expressat públicament el seu agraïment al migcampista català pel seu compromís i per la seva dedicació i li ha desitjat sort i èxits en el futur.

 

El futur de Samper no està ni al Camp Nou ni a Europa: en les pròximes hores es podria anunciar el seu fitxatge pel Vissel Kobe japonès, actual equip d’Andrés Iniesta i David Villa. Segons Mundo Deportivo, el barceloní aterrarà a l’equip de Juanma Lillo i firmarà per les pròximes quatre temporades, encara que el vincle serà flexible en funció de si li arriba una oferta important d’algun club d’Europa. L’operació es va avançar la setmana passada, quan el propietari del club japonès i fundador i CEO de Rakuten, Hiroshi Mikitani, va visitar Catalunya amb motiu del Mobile World Congress.

 

Una carrera marcada per les lesions

 

Sergi Samper, que tot just acaba de fer 24 anys, ha estat una de les promeses més destacades de la Masia dels darrers anys. El barceloní estava cridat a triomfar al Camp Nou, i tenia grans condicions per aconseguir-ho, però les lesions han frustrat els seus plans. Sense anar més lluny, en l’última temporada i mitja no ha jugat ni 400 minuts. Aquest curs, en l’únic compromís que va jugar (el d’anada de setzens de final de la Copa contra la Cultural Leonesa), es va haver de retirar a la mitja hora de joc per una lesió al soli de la cama dreta. Els dos primers anys en què va compaginar el filial amb el primer equip van generar moltes expectatives… però els problemes físics han esvaït qualsevol possibilitat de tenir continuïtat.

 

TEMPORADAEQUIPPARTITS

  

JUGATS

MINUTS
2014/15Barça B342.576
Barça4285
2015/16Barça B292.490
Barça7444
2016/17Barça116
Granada231.347
2017/18Las Palmas5340
2018/19Barça133

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa