Oficial: Cillessen deixa el Barça i fitxa pel València

El conjunt blaugrana i el valencià fan oficial l’acord mitjançant el qual el porter holandès, de 30 anys, aterra a Mestalla a canvi de 35 mlions d'euros

Ja és oficial el que era oficiós. Jasper Cillessen marxa del Barça i fitxa pel València. El conjunt blaugrana i el valencià fan oficial l’acord mitjançant el qual el porter holandès, de 30 anys, aterra a Mestalla a canvi de 35 mlions d’euros. Cillessen es compromet amb el seu nou equip fins al 30 de juny del 2023, és a dir, per a les pròximes quatre temporades, i tindrà una clàusula de rescissió de 80 milions d’euros. Encara no és oficial, però tot apunta que els pròximes dies el Barça anunciarà el fitxatge Neto, porter del València.

L’holandès diu adeu a Barcelona havent jugat 10 o 11 partits per temporada, un bagatge molt pobre tenint en compte que és un futbolista de primer nivell. Al València . Cillessen, que marxa del Camp Nou amb dues Lligues, dues Copes del Rei i una Supercopa d’Espanya, tindrà l’oportunitat de sentir-se titular després de força temps sense fer-ho tot i merèixer-ho.  

TEMPORADA PARTITS MINUTS
2016/17 10 900
2017/18 11 990
2018/19 11 990

Als 30 anys, la Copa se li ha quedat petita. Conscient que era pràcticament impossible jugar amb Ter Stegen al davant, Cillessen ja havia deixat clar en més d’una ocasió que volia més protagonisme encara que això impliqués renunciar a triomfar al Camp Nou. L’estiu passat no es van acabar de produir les circumstàncies necessàries, però aquest any la història ha estat ben diferent. Jugar al Barça és un dolç caramel difícil de refusar, però viure a l’ombra d’un dels millors porters del món impedeix que futbolistes amb experiència contrastada com l’holandès llueixin amb llum pròpia. I ell, després de tres anys de servilisme desinteressat, s’ha guanyat el dret de ser egoista i prioritzar la seva carrera professional. De la mateixa forma que de les coses dolentes sempre s’ha d’intentar trobar el costat positiu, els fets extremadament bons també tenen algunes conseqüències negatives.

Més informació

Nou comentari