Món Esport
Nova oportunitat pels menys habituals (19:30h)
  • CA
José Arnáiz celebra un gol al Miniestadi
José Arnáiz celebra un gol al Miniestadi | Víctor Salgado – FCB

Si res estrany succeeix aquest vespre al Camp Nou, el Barça serà al bombo dels vuitens de final de la Copa del Rei el proper dimarts dia 5 de desembre. Els blaugrana reben la visita d’un Reial Múrcia concentrat en la competició domèstica, després d’un resultat d’anada clar per als culers i situant-se a només un punt de la promoció d’ascens a Segona Divisió, amb l’únic atractiu esportiu de poder veure i analitzar els futbolistes menys habituals del conjunt català sobre la gespa.

Els socis, afeccionats i seguidors del futbol que s’apropin aquest vespre al Camp Nou no gaudiran de Lionel Messi, com tampoc dels jugadors imprescindibles en l’onze barcelonista, als quals Valverde ha donat festa per tal de recuperar-se de diverses jornades d’alta pressió i per encarar un mes de desembre complicat que culminarà amb el viatge al Santiago Bernabéu del dia 23, just abans de les vacances de Nadal.

 

A Messi l’acompanyen Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Andrés Iniesta, Luis Suárez, Jordi Alba i Samuel Umtiti, titulars habituals i homes que el tècnic necessita al 100% per als propers compromisos de Lliga, davant el Celta de Vigo i el Deportivo a l’estadi barceloní i davant el Vila-real i el Reial Madrid lluny de Catalunya.

Per aquest compromís de Copa, Valverde ha decidit donar una nova oportunitat a cinc joves del filial. Tres d’ells, Adrià Ortolá, Carles Aleñà i José Arnáiz, ja van anar convocats a la Nueva Condomina, en el partit d’anada. Aleñà i Arnáiz van tenir minuts i, fins i tot, el de Talavera de la Reina va aconseguir fer el seu primer gol oficial amb el primer equip. Aquest vespre, el Txingurri ha fet entrar a la llista el central David Costas, a qui ja va dur a Mestalla com a tercera opció a l’eix de la defensa, i el migcampista Oriol Busquets, de qui va parlar en la roda de premsa prèvia: “Sí, és una de les possibilitats que tenim. De fet, avui vindran molts jugadors del filial a entrenar. Hi haurà jugadors del segon i Oriol és un d’ells.”

 

L’aposta d’El Món:

Possible onze del Barça davant el Reial Múrcia.

 



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa