Món Esport
Nova oferta del Barça per Eric Garcia
  • CA

El Barça té clar que, en la seva plantilla actual, hi ha dues posicions coixes: la de davanter centre i la de central. Ronald Koeman va reconèixer, en la roda de premsa prèvia al partit del seu equip contra el Celta, que el club blaugrana farà tot el possible per reforçar-les abans que es tanqui el mercat de fitxatges el pròxim 5 d’octubre. En aquest sentit, la secretaria tècnica culer ha tornat a la càrrega per Eric Garcia i ha traslladat una nova oferta al Manchester City.

Segons han informat RAC1 i la Cadena SER, el Barça ha informat al club anglès que està disposat a pagar vuit milions d’euros fixos més dos en variables pel futbolista format a la Masia. Tenint en compte que al jugador li queda un any de contracte amb el City, que ja ha manifestat que no vol renovar i que només té 19 anys, al Camp Nou no es preveu fer una inversió de com a mínim 20 milions d’euros com demanen a l’Etihad Stadium. Sembla que les dues parts estan condemnades a posar-se d’acord abans del dilluns vinent i pactar un final del serial satisfactori per a tothom, però de moment les postures estan força lluny.

A més, RAC1 també ha informat que el Manchester City ha rebutjat la possibilitat d’incloure Rafinha en l’operació perquè té molts migcampistes. La figura del brasiler, per tant, no servirà al Barça per abaratir un fitxatge que es considera estratègic i, sobretot, de cara al futur. Eric Garcia està cridat a rellevar generacionalment Gerard Piqué i, si no pot arribar aquest estiu, el més probable ara per ara és que aterri al Camp Nou amb la carta de llibertat d’aquí a vuit mesos.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa