Món Esport
Els nou jugadors del Barça que iniciaran la pretemporada 2020/21 aquest dimarts
  • CA

Situacions excepcionals, mesures excepcionals. El Barça ha informat que, encara que el curs 2019/20 no s’ha acabat i el seu primer equip masculí de futbol es troba en plena lluita de la Champions League, els nous fitxatges –excepte Pjanic– i els jugadors cedits a altres clubs enguany començaran aquest dimarts la pretemporada 2020/21.

Pedri, Trincao, Matheus Fernandes, Todibo, Wagué, Aleñá, Rafinha, Miranda i Oriol Busquets seran els nou jugadors que aquest dimarts a la tarda se sotmetran als tests mèdics corresponents abans d’iniciar l’activitat. “Per a dimecres a la tarda estan previstes les pertinents revisions mèdiques abans de l’inici dels entrenaments de pretemporada, que s’iniciaran el dijous 13, a les 18.30 hores, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper”, ha afegit el club blaugrana en el seu comunicat.

En la nota informativa, el Barça ha remarcat que “la dinàmica d’aquests nou futbolistes serà completament diferent de la dels jugadors que encara estan competint la Lliga de Campions”. De fet, els integrants de la plantilla de la temporada 2019/20 també s’exercitaran aquest dimarts i dimecres a Sant Joan Despí, però dijous marxaran a Lisboa a la recerca del màxim títol continental entre clubs.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa