Món Esport
Neymar i Rafinha no viatgen a La Corunya
  • CA

Dos futbolistes clau en la revolució tàctica de Luis Enrique, Neymar Jr i Rafinha, són baixa confirmada per al partit d’aquest diumenge a Riazor. Els dos brasilers es perdran l’enfrontament davant el Deportivo de la Corunya per dos infortunis: una sobrecàrrega i un quadre víric.

Així ho ha confirmat el mateix Barça, que ha explicat que cap dels dos podrà ser present a l’estadi gallec, en un nou partit decisiu per les aspiracions de l’equip barcelonista de cara a seguir liderant la Lliga. Després d’una eliminatòria inoblidable davant el PSG, amb una exhibició de fe, esforç i qualitat tècnica de Neymar Jr, l’extrem i capità de la selecció canarinha pateix unes molèsties musculars a l’adductor de la cama esquerra, una petita lesió que l’ha impedit completar la darrera sessió d’entrenament i que el mantindrà de baixa durant els propers dies.

 

Pel que fa Rafinha, el migcampista -situat a la banda dreta amb el 3-4-3- pateix una gastroenteritis que també l’ha impossibilitat per assistir a l’entrenament d’aquest dissabte a la tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i que l’obligarà a veure els seus companys per la televisió, en un nou partit de gran importància per a la competició estatal.

El Barça defensarà el liderat de la Lliga sense dues peces clau en el nou esquema tàctic. Rafinha i Neymar han estat titulars en els quatre enfrontaments on Luis Enrique ha utilitzat el 3-4-3 en atac, els dos amb un rendiment altíssim i amb una excepcional entesa de la formació. Aquest diumenge, però, el tècnic asturià no podrà comptar amb ells i haurà d’utilitzar jugadors com Arda Turan, Sergi Roberto o Denis Suárez per ocupar les seves posicions. Completa la convocatòria el futbolista del filial Carles Aleñà.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa