Neymar: “Vaig fer tot el que vaig poder per marxar del PSG, però no em van deixar”

"Si no et sents bé en un treball, en busques un altre. No va ser res contra el club, eren motius personals", ha declarat el brasiler

Neymar ha parlat sense miraments després de marcar un golàs de xilena amb el qual ha donat la victòria al París Saint-Germain. El brasiler s’ha sincerat per primera vegada després d’un estiu molt mogut i en el qual va demanar a la directiva parisenca que el deixés tornar al Camp Nou.

“Sempre vaig deixar clar que no tinc res contra el PSG o la seva afició. Si no et sents bé en un treball, en busques un altre. No va ser res contra el club, eren motius personals. Vaig tenir les meves raons per voler sortir, vaig deixar clar que era el que volia, vaig fer el possible per fer-ho, però desafortunadament no em van deixar. És una cosa que ja va passar. Aquesta és la primera i l’ultima vegada que parlo del que va passar perquè ara només penso en PSG”, ha declarat el brasiler després del seu primer partit de la temporada.

L’extrem també ha aprofitat l’avinentesa per treure ferro a la xiulada i les pancartes contra ell: “Les mateixes boques que et xiluen són les que celebren el teu gol. És trist, però ara sé que cada vegada que jugui a casa serà com si jugués a domicili. Els afeccionats haurien d’animar durant els 90 minuts. Això és més important que xiular els jugadors”. “Estic aquí i jugaré tant bé com pugui per ajudar el PSG. Quan vaig saber que em quedava, el meu cap va tornar a centrar-se en el PSG”, ha sentenciat.

Més informació

Nou comentari