La condició que hauria demanat Neymar per retirar la demanda contra el Barça

Segons la 'Cadena SER', el brasiler volia que el Barça es comprometés per escrit a fitxar-lo el pròxim estiu

Neymar Jr té entre cella i cella tornar al Camp Nou. No és cap secret que aquest estiu el futbolista va fer tot el que va poder per desfer el camí que va emprendre el 2017 i aquest divendres ho ha tornat a demostrar. Segons ha informat la Cadena SER, el jugador ha intentat desbloquejar el cas de la prima de renovació amb una condició esportiva que el Barça no ha acceptat.

Sempre segons el mateix mitjà, el futbolista brasiler hagués renunciat a tots els milions d’euros que reclama al Barça si el club blaugrana s’hagués compromès per escrit a fitxar-lo el pròxim estiu. Tenint en compte que finalment el judici s’ha celebrat, la resposta culer ha estat negativa, encara que això no vol dir que hagi girat l’esquena a la possibilitat de repatriar Neymar, sinó que no ha volgut comprometre-s’hi sí o sí.

Cal recordar que l’astre brasiler té contracte amb el París Saint-Germain i que això podria haver frenat el Barça, que tot just aquest dijous va saber que el Comitè de Competició l’havia sancionat per negociar amb Antoine Griezmann quan el davanter francès estava a l’Atlètic de Madrid. Sigui com sigui, la realitat és que, segons la Cadena SERel Barça s’ha negat a firmar cap paper que el pugui obligar, en un futur, a dur a terme una operació que amenaça amb desestabilitzar els seus comptes econòmics

Més informació

Nou comentari