Món Esport
El Barça anuncia el llançament de la seva OTT
  • CA

El Barça ha anunciat aquest dimecres el llançament de la seva nova plataforma d’streaming digital, BarçaTV+. El club blaugrana ha comunicat que la televisió digital culer estarà disponible a través del web i l’app de l’entitat, per a tots els dispositius i en tres idiomes (català, castellà i anglès). Sempre segons el comunicat oficial, els usuaris “podran trobar més de 1.000 hores de contingut i més de 3.000 vídeos 100% Barça, dels quals també podran gaudir sota demanda”.

Entre els continguts de la nova plataforma, el club ha destacat sèries exclusives i documentals de creació pròpia com Ready! Antoine Griezmann’s Challeges –en què el davanter francès desafia els seus amics amb diverses activitats–, Orígens –basada en entrevistes personals als jugadors–, Descobrint Barcelona –centrada en la ciutat i els llocs que acostumen a visitar els esportistes culers–, Nascudes per jugar –focalitzada en l’experiència de les futbolistes– o El Buscamites –protagonitzada per llegendes blaugrana–, entre d’altres.

Els afeccionats també podran veure en diferit els partits de l’equip masculí de futbol i en directe i en diferit els compromisos de l’equip femení de futbol, el filial masculí de futbol i els duels de la resta de seccions professionals i categories formatives. “Es tracta d’una proposta clau dins el nou ecosistema de productes i serveis digitals que el club està implementant en el marc de la seva nova estratègia digital, basada en una nova manera de relacionar-se amb els seus fans arreu del món per tal d’adaptar-se als nous hàbits de consum de les audiències globals”, ha explicat el Barça.

Un sistema d’accés privilegiat

En el mateix comunicat, el Barça també ha informat de la creació de CULERS Premium Membership, un sistema d’accés privilegiat a tot l’entramat digital del club. El programa “unirà tots els col·lectius d’aficionats que estimen el Barça, reforçarà la seva vinculació emocional i el seu sentiment de pertinença a l’entitat i oferirà un accés privilegiat a tots els continguts digitals”. Els socis que s’hi subscriguin també podran gaudir dels descomptes de la botiga online i del departament de ticketing, així com de les promocions exclusives dels partners de l’entitat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa