Una moció de censura “unitària i transversal” per forçar la dimissió de Bartomeu i la seva directiva

Grups opositors i precandidats a les eleccions del Barça uneixen forces per demanar “la dimissió immediata de tota l’actual junta directiva del club per responsabilitat i dignitat”

Els grups Cor Blaugrana, Manifest Blaugrana, Dignitat Blaugrana, Senyor Ramon, Seguiment FCB, Bots Blaugranes, La Resistència del Palau i Noies Barça Twitter han unit forces per fer triomfar el vot de censura que Farré va sol·licitar aquest dimecres contra Josep Maria Bartomeu, una moció que haurà de recollir 16.000 signatures de socis en un període de 14 dies hàbils si vol aconseguir el seu objectiu principal. L’anunci de Messi ha estat la gota que ha fet vessar el got, el detonant d’una crisi institucional, esportiva, econòmica i social que, sense cap mena de dubtes, tindrà conseqüències al Camp Nou.

“Demanem la dimissió immediata de tota l’actual junta directiva del club per responsabilitat, dignitat i barcelonisme”, han deixat ben clar els vuit grups opositors, que tenen el suport de tres precandidats a les eleccions del Barça: Víctor Font, Lluís Fernàndez Alà i el mateix Jordi Farré, l’impulsor de la moció. De moment, Agustí Benedito i Joan Laporta no s’hi han afegit, però “la moció és transversal i tothom hi és més que benvingut”, segons ha explicat Marc Duch, president de l’associació Manifest Blaugrana. “Entenem que només un vot de censura unitari, transversal i integrador pot assolir l’objectiu cercat”, ha afegit.

El repte dels grups opositors i els tres precandidats a uns comicis al Camp Nou previstos per al març del 2021 no serà fàcil: estan obligats a recollir 16.000 signatures sense la possibilitat de comptar amb partits a porta oberta, la principal font de signatures en un vot de censura. “És un hàndicap important. El context no és bo, però no el triem nosaltres. El que farem és presentar una bateria de propostes a l’entitat per fer fàcil i segur el procés. No podem oblidar que estem en una pandèmia i que hem de posar totes les eines possibles, nosaltres i el club, perquè els socis tinguin totes les facilitats i seguretats del món”, ha remarcat Duch.

El manifest de la moció de censura conjunta contra Bartomeu

Els sotasignats, que representem diversos grups actius entre el barcelonisme, amb el suport de les precandidatures dels Srs. Jordi Farré, Victor Font i Lluís Fernández, tots ells socis del Futbol Club Barcelona, volem declarar públicament:

1. Demanem la dimissió immediata de tota l’actual Junta Directiva del Club, per sentit de responsabilitat, dignitat i barcelonisme.

2. Hem arribat a un acord amb l’objectiu d’assolir conjuntament l’èxit del vot de censura iniciat pel Sr. Jordi Farré. En aquest sentit, entenem que només un vot de censura unitari, transversal i integrador, pot assolir l’objectiu cercat.

3. Fem una crida pública, al fet que tots els socis i sòcies del Club es bolquin amb la moció que proposem. “Més que una Moció”. Ens adrecem a tots els socis, sòcies, voluntaris, voluntàries, i persones que vulguin posar a disposició el seu local i col·laborar amb la moció, a apuntar-se a la web www.mocio2020.cat, que continuarà operativa durant tot el procés. Aquest canal es complementarà amb la recollida física de signatures, que començarà en els pròxims dies, i si s’escau, amb altres canals que us anirem anunciant.

4. Tots els grups sotasignats ens comprometem a seguir treballant en accions i propostes conjuntes d’esperit integrador, amb els objectius comuns d’aconseguir, d’una banda: (i) que l’actual Junta Directiva marxi del Club de forma immediata; (ii) i de l’altra, construir un Barça millor.

Els sotasignats acordaran aviat el repartiment de les despeses que generi la moció, prenent en compte les aportacions dineràries i no dineràries que cadascú pugui fer.

Visca el Barça i Visca Catalunya!

Més informació

Comentaris

    bona iniciativa Agost 28, 2020 12:26 pm
    s'ha de fer fora, el bartomeu, i tota la resta de la junta made in grupo godo. Han demostrat que son un perill públic contra el barcelonisme. Ara això si, el bartomeu i la resta de la junta hauran de respondre de les seves responsabilitats, en la ruïna econòmica en que estan deixant el FC Barcelona

Nou comentari