Món Esport
‘Més que una Moció’: “Bartomeu s’ha trobat en un carreró sense sortida i ha hagut de dimitir”
  • CA

Ricard Faura, portaveu de Més que una Moció, la plataforma formada per diverses organitzacions de socis del Barça i tres precandidats a la presidència del club per forçar el vot de censura contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva, ha valorat la seva dimissió a El Món. Aquest diari ha pogut parlar amb Faura tot just acabar la roda de premsa del ja expresident del Barça, la qual ha considerat “molt trista”.

“És molt trist acabar un mandat així”, valora Faura, de Més que una Moció i Dignitat Blaugrana, “ha atacat la Federació Catalana de Futbol, la Generalitat de Catalunya, els periodistes, a nosaltres mateixos… i realment han estat Bartomeu i la seva junta directiva els qui s’han posat a un carreró sense sortida”. Respecte a les paraules concretes de Bartomeu durant la roda de premsa, mancades d’autocrítica i molt bel·ligerants, Faura ha estat contundent: “O és estúpid o no és conscient de les barbaritats que ha dit”

A la vegada, Faura considera que no es tracta d’una “victòria”, ja que “mai no es pot celebrar que un president del Barça hagi de dimitir”. A més, reitera que la voluntat de Més que una Moció era que “el soci pogués dir la seva”, ja que “tothom sabia que hi havia motius de sobres per fer fora aquesta junta directiva”.

I ara, què?

La pregunta és obligatòria i la resposta de Faura és clara. Més que una Moció ja ha assolit el seu objectiu i ara, com a Dignitat Blaugrana però també tenint en compte les altres organitzacions, volen treballar de cara a les eleccions a la presidència del club. “Demanarem que es puguin conèixer bé els programes de les noves candidatures per veure si donarem suport a alguna”, ha declarat. A més, això també “exigirà transparència als candidats i es podran obrir vies de diàleg”, ha acabat Faura.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa