Món Esport
La moció de censura, a 5.000 signatures vàlides de l’objectiu
  • CA

La mesa que tramita la validació de les més de 20.000 signatures que s’han presentat per tirar endavant la moció de censura contra Josep Maria Bartomeu ha notificat que ja hi ha més d’11.500 butlletes acceptades. Això vol dir que només els queden 5.000 signatures per arribar a l’objectiu de 16.500 i res no hauria d’impedir que el vot per preguntar respecte a la dimissió del president del Barça acabi sent una realitat.

Encara hi ha unes 8.000 signatures pendents de validació. Tenint en compte que fins al moment només s’han declarat com a nul·les el 4,3% de butlletes, només unes 300 de les 8.000 haurien de quedar invalidades i, per tant, se superarien les 16.500 amb facilitat. A més, avui hi ha menys paperetes nul·les que ahir, ja que, com ha informat el portaveu de Més que una moció, Marc Duch, hi ha algunes que s’havien descartat que s’han acabat sumant després de trucar personalment els socis en qüestió.

Cal recordar que La Vanguardia ha avançat que si s’acaben validant les signatures necessàries per poder fer efectiu el vot de censura contra Bartomeu, el mateix president del Barça es plantejaria dimitir abans de passar per les urnes. Durant els pròxims dies s’acabaran de comprovar totes les butlletes i el resultat final es coneixerà durant la setmana vinent, la del 5 d’octubre.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa