La moció contra Bartomeu necessita menys de 1.000 signatures vàlides per prosperar

La Mesa del vot de censura ja ha validat 15.557 butlletes

Més que una Moció forçarà un referèndum perquè la massa social del Barça decideixi si vol posar punt final al mandat de Josep Maria Bartomeu. Aquest dimarts, el club blaugrana ha informat que la Mesa del vot de censura ja ha validat 15.557 signatures i, per tant, el procés es troba a només 964 de prosperar. Ja no hi ha marxa enrere. El president culer no podrà mirar cap a una altra banda ni deixar passar el temps: haurà d’afrontar la realitat i o bé dimitir o bé convocar l’afició a les urnes.

De les 16.972 firmes que ja s’han tramitat, la gran majoria són vàlides (15.557), mentre que només n’hi ha 814 de nul·les, 162 de dubtoses i 439 que es troben en procés d’anàlisi. El percentatge de suports rebutjats continua sent mínim, inferior al 5%. Encara queden 3.715 butlletes pendents i la sensació és que la iniciativa no només superarà el topall de signatures necessari per forçar un referèndum (16.521), sinó que ho farà de forma clara i, a més, registrarà una xifra històrica.

El Barça donarà a conèixer noves dades aquest dimecres 7 d’octubre, després de la reunió que celebraran a les dues de la tarda els membres de la Mesa. Serà, molt probablement, el dia en què Més que una Moció arribarà a les signatures vàlides necessàries per tirar endavant el vot de censura.

Més informació

Comentaris

    Com deu tenir el cul d'apretat Octubre 6, 2020 5:21 pm
    Ja deu estar recollint les seves pertinences, del despatx presidencial. Per cert bartu, torna les claus del cupra
    Ramon Octubre 6, 2020 6:27 pm
    Al Mundo Deportivo estan com a la redacció del Triangle quan ja era irreversible el retorn al govern de CiU. Desesperadets.

Nou comentari