Món Esport
El missatge de Pelé a Messi: “T’admiro moltíssim”
  • CA

Leo Messi s’ha convertit en el jugador que més gols ha marcat amb un únic club. El futbolista argentí ha igualat la xifra de Pelé, qui va aconseguir 643 dianes amb la samarreta del Santos brasiler, amb el seu gol contra el València al Camp Nou, insuficient per aconseguir la victòria del conjunt blaugrana.

Tot i això, el registre de Messi és una autèntica salvatjada i demostra el seu compromís amb el Barça fins al dia d’avui. Irònicament, l’argentí ha batut aquest rècord en el moment de la seva carrera en el qual la seva continuïtat al club està més qüestionada que mai i fins i tot es podria assegurar que no és feliç a can Barça.

Tanmateix, Pelé ha reconegut el mèrit de l’argentí i ho ha fet amb paraules boniques cap a ell i cap a la seva relació amb la samarreta blaugrana. En un missatge a les xarxes socials, la llegenda brasilera ha escrit coses com “Les nostres històries d’amor tan fort a un equip són cada vegada més difícils de veure”, “T’admiro moltíssim” o “Com tu, sé el que és estimar la samarreta que portes cada dia”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa