L’admiració que els madridistes i els seguidors de la selecció espanyola van poder sentir per Iker Casillas mentre era porter dels seus equips, es tornava en autèntic odi i desesperació per als rivals. El futbolista de Móstoles era capaç d’aturar xuts que semblaven imparables i sempre treia una mà quan menys t’ho esperaves. Ara, un cop acaba d’anunciar la seva retirada, molts dels seus companys han publicat missatges d’afecte cap a ell, però alguns dels seus principals rivals, també.

Les declaracions que tothom esperava eren les de Leo Messi. L’argentí és el jugador que més dianes ha aconseguit marcar-li al porter madrileny. La xifra és pràcticament esgarrifosa, ja que puja fins als 17 gols. Això mostra, novament, la grandesa del millor jugador del món, ja que aconseguit batre tantes vegades un dels millors porters de la història és una autèntica fita. Tanmateix, Casillas també és un dels porters que més ha tret de polleguera l’astre argentí.

Així, Messi ha parlat de la retirada del porter llegendari del Reial Madrid al diari AS. “Va ser molt dur tenir-te com a rival, però els nostres enfrontaments ens van fer superar-nos a nosaltres mateixos”, ha confessat l’argentí. A la vegada, la “puça” ha declarat que, per molt que la retirada de Casillas hagi arribat ara, “va passar a la història del futbol fa molt temps, no només per haver estat un referent a la Lliga, sinó per haver-ho guanyat tot internacionalment”.

Tanmateix, Casillas també ha assegurat en més d’una ocasió que el rival més dur que ha tingut mai és el mateix Messi. “M’he enfrontat a ell moltes vegades i no en tinc cap dubte”, va dir en una ocasió el porter de Móstoles, “m’ha tocat viure-ho en moltes ocasions, tant bones com dolentes”. El Barça és l’autèntic taló d’Aquil·les de Casillas, ja que Guardiola és l’entrenador que l’ha derrotat més vegades i, tant en l’època de Ronaldinho com en la del tècnic de Santpedor, el porter madrileny va viure un autèntic infern a la porteria blanca.Més notícies

Mourinho trenca el silenci i parla de la seva relació amb Casillas

Notícia: Mourinho trenca el silenci i parla de la seva relació amb Casillas
Comparteix
El tècnic portuguès ha aprofitat l'ocasió de la retirada del porter de Móstoles
Notícia: Mourinho trenca el silenci i parla de la seva relació amb Casillas - Mobile

Pluja de missatges d’afecte per la retirada de Casillas

Notícia: Pluja de missatges d’afecte per la retirada de Casillas
Comparteix
Tothom ha volgut acomiadar la vida esportiva del porter madrileny
Notícia: Pluja de missatges d’afecte per la retirada de Casillas - Mobile

Nou comentari

Comparteix