Món Esport
Mirotic torna a entrenar-se després d’unes setmanes de baixa per motius personals
  • CA

Poques hores després d’aconseguir una victòria solvent a la pista del Khimki rus, el Barça de bàsquet ha rebut una gran notícia. Nikola Mirotic ha tornat a entrenar-se després d’unes dues setmanes de baixa per problemes personals. L’aler-pivot montenegrí ha estat al marge de l’equip des dels darrers dies de desembre, des de després del triomf en el clàssic contra el Reial Madrid, però sembla que Sarunas Jasikevicius ja podrà comptar amb ell molt aviat.

“Els millors 25 segons que podreu veure avui, culers”, s’ha limitat a informar el club blaugrana a través de les xarxes socials, on ha publicat un vídeo de Mirotic fent llançaments al Palau Blaugrana. Durant la baixa de l’estrella del Barça, que ha generat rumors desafortunats i moltes especulacions, l’equip ha guanyat quatre partits –contra el Fuenlabrada, el València, el Manresa i el Khimki– i només n’ha perdut un, davant el Bayern de Munic.

Es desconeix si Mirotic estarà en disposició de jugar el partit del pròxim divendres contra el CSKA de Moscou, transcendental en la lluita per la primera posició de la fase regular de l’Eurolliga.



Més notícies
Higgins, durant el partit del Barça a la pista del Khimki rus | FC Barcelona
Triomf solvent del Barça a Rússia (75-87)
Notícia: Triomf solvent del Barça a Rússia (75-87)
Comparteix
El conjunt blaugrana assalta la pista del Khimki abans de visitar el CSKA de Moscou
El Barça empetiteix el Manresa al Nou Congost (76-99)
Notícia: El Barça empetiteix el Manresa al Nou Congost (76-99)
Comparteix
Els blaugrana han estat superiors als del Bages en tots els aspectes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa