Món Esport
El ministre d’Interior francès critica la “dignitat selectiva” de Griezmann i Mbappé
  • CA

El ministre de l’Interior de França, Gérald Darmanin, ha criticat aquest dijous els comentaris realitzats per Antoine Griezmann i Kylian Mbappé, els qui havien qüestionat la “violència policial” en la detenció d’un productor musical negre a finals del mes passat.

Griezmann va escriure a les xarxes socials que li “feia mal França” després de conèixer la notícia, mentre que Mbappé va demanar “STOP racisme” en el seu compte oficial d’Instagram. Al ministre francès no li han agradat aquests comentaris i ha recordat que no va veure escriure els futbolistes després que 98 policies acabessin ferits dissabte passat.

“Em dol França quan no sento cap reacció de futbolistes milionaris sobre els 98 policies ferits el dissabte”, ha indicat Gérald Darmanin després del succés. “Algunes persones en aquest país tenen la dignitat selectiva”, ha apuntat en declaracions a l’emissora RTL en ser qüestionat per les reaccions dels jugadors del Barça i el Paris Saint-Germain, encara que no ha esmentat els seus noms.

El ministre ha explicat que els agents que van provocar aquella violenta detenció han estat expulsats del cos pel seu comportament “desproporcionat i inqualificable”. Els agents van ser imputats dilluns passat i dos d’ells han estat empresonats.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa