Mingueza es destapa al clàssic

El de Santa Perpètua ha signat el seu millor partit i ha estat decisiu en la reacció blaugrana

Els jugadors demostren realment la seva qualitat quan més important és el partit. N’hi ha que s’amaguen, n’hi ha que ho intenten i no se’n surten, i n’hi ha que es destapen. Aquesta nit, Mingueza ha format part d’aquest últim grup. El de Santa Perpètua ha marcat el gol blaugrana, i ha tingut l’oportunitat per empatar el matx.

Així i tot, el del planter s’ha mostrat molt participatiu en atac, gairebé sempre escollint l’opció encertada i actuant com si aquesta temporada fos la cinquena o la sisena de la seva carrera. La realitat és ben diferent, fa sis mesos Mingueza no havia debutat amb el primer equip.

A més a més, en l’àmbit defensiu, el català ha tallat diferents contraatacs del Madrid. Menció especial per la intervenció que ha tingut en l’última carrera dels blancs, quan Marcelo marxava sol i la cama salvadora de Mingueza ha evitat el que hauria estat el 3 a 1 definitiu.

Tot i el mal resultat, i el fet que el Barça deixi de dependre d’ell mateix per guanyar la Lliga, si Mingueza aconsegueix consolidar aquest nivell de joc, els blaugranes s’emportaran una bona peça amb qui complementar l’eix defensiu. Davant la disjuntiva entre un Lenglet i Mingueza, l’elecció és prou clara.

Més informació

Nou comentari