145 milions d’euros. Aquest és el desorbitat preu que el Futbol Club Barcelona va pagar al Liverpool el gener de 2018 per Philippe Coutinho. El brasiler arribava a la Ciutat Comtal amb el cartell de tenir potencial per convertir-se en un dels millors jugadors del món però, després d’algunes bones actuacions al Camp Nou, el seu nivell va baixar en picat. Al Barça no li va quedar més remei que cedir el futbolista al Bayern de Munic, equip amb el qual va guanyar el triplet i, al tornar, ha recuperat el nivell que s’esperava que tingués.

Coutinho ha estat un dels millors jugadors, si no el millor, en les tres primeres jornades de Lliga del club blaugrana. El brasiler està demostrant que el seu lloc és a la mitja punta, on el fa jugar Ronald Koeman, i ja ha repartit dues assistències i ha marcat dos gols. A més, la seva participació al joc és molt notòria, oferint sempre línies de passada per als seus companys, trobant ell mateix bones opcions de combinació i trencant files rivals amb la seva capacitat de driblar amb velocitat.

Ara, durant l’aturada de seleccions, Coutinho ha reiterat que ha tornat. En el partit del Brasil contra Bolívia, que ha acabat amb golejada carioca per 5-0, el jugador del Barça ha estat titular i ha participat en la festa anotadora amb un gol a les acaballes del partit. Ha estat un dels futbolistes clau per entendre la victòria dels brasilers i, el més important, continua en la línia ascendent que ha iniciat a Barcelona.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa