Messi supera Pelé com a màxim golejador de la història d’un mateix club

El capità del Barça bat el rècord del brasiler gràcies al gol contra el Valladolid

Leo Messi es va convertir aquest dimarts en el màxim golejador d’un mateix club gràcies a la diana que va aconseguir en el triomf del Barça al camp del Valladolid (0-3). El capità ja ha celebrat 644 gols amb la samarreta blaugrana, un més dels que va anotar Pelé amb la Samarreta del Santos.

“Quan vaig començar a jugar a futbol mai vaig pensar que batria algun rècord. I menys encara el que he aconseguit avui que tenia Pelé. Només puc donar les gràcies a tots els que m’han ajudat aquests anys, els meus companys d’equip, la meva família, els meus amics i tots els que em donen suport cada dia”, ha publicat Messi en el seu perfil oficial d’Instagram.

Pelé va aconseguir 643 gols amb el Santos entre el 1957 i el 1974, mentre que l’argentí se n’ha apuntat un mes entre el 2005 i el 2020. Ha necessitat 749 partits repartits en 17 temporades, totes elles amb el Barça, per superar la llegenda brasilera. Tres dies després d’igualar el rècord, Messi l’ha batut i s’ha consagrat com al màxim golejador de la història del futbol.

Més informació

Nou comentari