Món Esport
Messi supera Pelé com a màxim golejador de la història d’un mateix club
  • CA

Leo Messi es va convertir aquest dimarts en el màxim golejador d’un mateix club gràcies a la diana que va aconseguir en el triomf del Barça al camp del Valladolid (0-3). El capità ja ha celebrat 644 gols amb la samarreta blaugrana, un més dels que va anotar Pelé amb la Samarreta del Santos.

“Quan vaig començar a jugar a futbol mai vaig pensar que batria algun rècord. I menys encara el que he aconseguit avui que tenia Pelé. Només puc donar les gràcies a tots els que m’han ajudat aquests anys, els meus companys d’equip, la meva família, els meus amics i tots els que em donen suport cada dia”, ha publicat Messi en el seu perfil oficial d’Instagram.

Pelé va aconseguir 643 gols amb el Santos entre el 1957 i el 1974, mentre que l’argentí se n’ha apuntat un mes entre el 2005 i el 2020. Ha necessitat 749 partits repartits en 17 temporades, totes elles amb el Barça, per superar la llegenda brasilera. Tres dies després d’igualar el rècord, Messi l’ha batut i s’ha consagrat com al màxim golejador de la història del futbol.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa