Tots els culers ja poden estar tranquils. Lionel Messi serà blaugrana fins el 2021 i tindrà una clàusula de rescissió de 700 milions d’euros. El jugador argentí ha signat la seva renovació aquest dissabte al matí a les oficines del Camp Nou i ha rubricat un contracte que el lligarà quatre anys més amb el Barça. La foto, aquella imatge tant esperada -des del mes de juliol passat- del davanter barcelonista amb el president Josep Maria Bartomeu, ja s’ha produït. La relació d’amor entre Messi i el Barça segueix.

24 hores després que el director del diari Marca se situés entre l’internacional argentí i el president blaugrana, en l’acte d’entrega de la quarta Bota d’Or europea celebrat a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, i fes saltar -de nou- les alarmes al voltant de la relació entre Bartomeu i Messi, el futbolista més determinant dels darrers 25 anys ha decidit tancar el dubte. És i serà culer, com a mínim, fins el proper 30 de juny del 2021.

 

Messi tindrà 34 anys quan el seu contracte amb el Barça caduqui i, abans, ja sembla una fita impossible per a cap club del món poder-lo contractar sense arribar a un acord amb una entitat que no el deixarà escapar. Com ja va expressar Ivan Rakitic el dimarts passat, “Messi forma part de l’escut” i la seva continuïtat va lligada a uns colors que ha defensat des del seu debut com a futbolista professional. Ara, la clàusula de 700 milions l’allunya de qualsevol interès extern. Al màxim golejador de la història del Barça encara li queda molta corda per estirar al Camp Nou.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa