Messi rep el seu setè premi Pitxitxi i envia un missatge d’optimisme al barcelonisme

Leo Messi ha rebut, aquest dilluns, el seu setè premi Pitxitxi, guardó que el diari Marca entrega anualment al màxim golejador de la temporada a la Lliga. El curs passat, el 2019/20, l’argentí va celebrar 25 dianes en 33 partits, una xifra que li va permetre desempatar amb Telmo Zarra al capdavant de la llista de futbolistes que han rebut més vegades aquesta condecoració.

A més, la temporada passada el capità blaugrana va igualar el rècord d’Hugo Sánchez de quatre premis Pitxitxis consecutius. “Mai vaig imaginar que n’aconseguiria tants i que podria superar Zarra. És una alegria molt gran”, ha declarat Messi en una entrevista amb el diari madrileny en què també ha deixat molt clar que enguany la seva prioritat és tornar a guanyar la Lliga: “Guanyar el vuitè Pitxitxi no és quelcom que m’obsessioni o em preocupi. Prefereixo tornar a guanyar la Lliga, cosa que no vam aconseguir la temporada passada”.

El ‘10’, que ha considerat que és “horrible” jugar sense públic als estadis, també ha dit que veu el Barça amb opcions a lluitar pel títol. “Anem creixent de mica en mica. És cert que ens va costar al principi i ens vam deixar molts punts, però vam merèixer més. Ara l’important és aconseguir una ratxa de bons resultats per col·locar-nos en les primeres posicions. Això és molt llarg i amb la pandèmia tots els partits són molt difícils. La veritat és que el futbol ha canviat moltíssim i se li fa difícil a tothom, però a poc a poc ens anirem acomodant”, ha conclòs.Més notícies

Vilajoana: “Si Messi no està motivat, deixarem que se’n vagi”

El precandidat a les eleccions del Barça no farà cap proposta a l’argentí fins que “manifesti que es vol quedar”

Messi trenca el silenci: “Ho he passat molt malament”

L’argentí es despulla emocionalment en una entrevista amb Jordi Évole que s’emetrà el pròxim diumenge 27: “Ara em trobo bé, amb ganes i il·lusionat”

Nou comentari