Món Esport
Messi rep els premis al millor jugador i al màxim golejador de la Lliga 2017/18
  • CA
Leo Messi ha rebut els Premis Marca al millor jugador i al màxim golejador de la Lliga Santander 2017/18.
Leo Messi ha rebut els Premis Marca al millor jugador i al màxim golejador de la Lliga Santander 2017/18. | EFE

Passen els anys, però Leo Messi segueix sent protagonista en la majoria de gales en què es reparteixen els premis individuals del futbol mundial. El futbolista argentí, que aquest diumenge va tornar a jugar després de la seva lesió, ha estat el futbolista més destacat en els Premis Marca en recollir els guardons al millor jugador de la Lliga Santander 2017/18 (Premi Di Stefano) i al màxim golejador, amb 34 dianes, de la mateixa competició.

 

En l’esdeveniment en què ha vist premiat el seu regnat indiscutible a Espanya, Messi ha reconegut que, contra el Betis, va començar “amb una mica de por perquè no havia tingut gaire contacte, però a mesura que van anar passant els minuts em vaig deixar anar”. En relació a la igualtat que s’està vivint aquest curs a la Primera Divisió espanyola, el capità del Barça ha apuntat que “és molt bo per als equips i per a l’espectador que la Lliga estigui més competitiva que mai”: “Res no és fàcil. Qualsevol conjunt guanya a qualsevol i tant de bo segueixi així bastant temps. Sempre em quedo amb la importància que tenen els gols més que amb la seva bellesa”.

 

 

En un acte celebrat al Convent dels Àngels, a Barcelona, els altres premiats de la màxima categoria del futbol espanyol han estat Jan Oblak (Premi Zamora), que s’ha distingit per tercer consecutiu com al porter que menys gols ha encaixat, Iago Aspas (Premi Zarra al màxim golejador nacional), Marcelino García Toral (Premi Miguel Muñoz al millor entrenador) i Carlos del Cerro Grande (Premi Guruceta a l’àrbitre més encertat).

 

D’altra banda, Joan Francesc Ferrer ‘Rubi’ ha estat escollit com al millor entrenador de la Lliga 1|2|3 2017/18, durant la qual va aconseguir un ascens històric amb l’Osca. “Vam fer un any extraordinari amb l’Osca, però els jugadors són sempre la clau. Cadascú té els seus mètodes i al final hem d’arribar al jugador i transmetre una idea de joc”, ha declarat modestament l’actual tècnic de l’Espanyol.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa