Món Esport
“Messi és el règim del terror: o estàs amb ell o en contra d’ell”
  • CA

Éric Olhats, exagent d’Antoine Griezmann, ha protagonitzat unes declaracions incendiàries sobre Leo Messi i el Barça. Encara que el descobridor del davanter francès, el que el va portar a la Reial Societat, va deixar de treballar amb ell l’any 2017, quan encara no havia aterrat al Camp Nou, l’assessor no ha dubtat a mostrar-se molt crític amb la importància de l’argentí al club blaugrana.

“L’Antoine va arribar a un club amb greus problemes, on Messi ho controla tot. És, al mateix temps, emperador i monarca. No va veure la seva arribada amb bons ulls. La temporada passada, quan en Griezmann va arribar, Messi no li va dir res ni passar cap pilota. Va crear una trama real per una adaptació més que negativa. Un episodi com aquest és dels que deixa empremta com s’ha pogut veure”, ha valorat Olhats en un reportatge de France Football.

Segons l’exagent del francès, l’actitud de Messi ha estat “deplorable”. “Sempre he sentit a l’Antoine dir que no té cap problema amb ell, però mai al revés. És el règim del terror: o estàs amb ell o en contra d’ell”, ha afegit abans d’opinar que no creu que Griezmann es rebel·li contra aquesta situació en l’àmbit personal: “Intentarà solucionar els seus problemes al camp. Mai ha entrat en conflicte amb algú. Ell no és així, no és per una qüestió de falta de personalitat”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa