Món Esport
Messi es presentarà a l’entrenament del Barça del dilluns vinent
  • CA

Leo Messi iniciarà la pretemporada 2020/21 amb el Barça, l’inici de la qual està previst per al pròxim dilluns 31 d’agost, segons ha avançat TyC Sports, el mitjà de comunicació que va informar en exclusiva de la voluntat de l’argentí d’abandonar el club de la seva vida. Sempre tenint en compte la informació citada, el capità no es declararà en rebel·lia i iniciarà la preparació d’un curs esportiu en què, en principi, ell no lluirà la samarreta culer.

El motiu d’aquesta decisió no té res a veure amb el fet que hagi canviat d’opinió en relació amb el seu futur. TyC Sports assegura que Messi continua tenint clar que la seva etapa al Barça ja s’ha acabat. Del que tampoc en té cap dubte és que no vol tenir problemes jurídics amb el club blaugrana abans de resoldre el seu futur. El pròxim dilluns, per tant, l’argentí s’exercitarà a les ordres de Ronald Koeman amb relativa normalitat.

Bartomeu vol parlar amb ell

Segons ha afegit Catalunya Ràdio, Josep Maria Bartomeu té la intenció de parlar amb Leo Messi aquest dimecres per intentar convèncer-lo que no marxi. El Barça no vol que el millor jugador de la seva història marxi i, en cas que la decisió del capità sigui irreversible, no té cap intenció de judicialitzar el cas. És per aquest motiu que si l’argentí no canvia de parer, Bartomeu li proposarà arribar a un acord perquè l’entitat culer pugui ingressar una quantitat econòmica considerable.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: soci FCB a agost 27, 2020 | 11:47
    soci FCB agost 27, 2020 | 11:47
    La gestió a tots nivells de Bartomeu la seva junta i també l'anterior de Rosell, han portat a la ruïna esportiva i econòmica del Club. El pare de Leo Messi ja negocia a Manchester., bona sort en la seva nova etapa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa