Messi interromp les seves vacances per reunir-se amb Koeman

L’entrenador del Barça es trobarà aquest dijous amb el capità per intercanviar opinions i explicar-li el projecte que girarà al voltant de la seva figura

Il·lusionar Leo Messi és, sense cap mena de dubte, el primer gran repte de Ronald Koeman com a entrenador del Barça. El tècnic holandès, que va ser presentat aquest dimecres, ja va deixar ben clar en la seva primera compareixença que l’astre argentí és el millor jugador del món i mereix ser tractat de forma especial. Per aquest motiu, aquest dijous, només un dia després d’arribar al Camp Nou, ja es reunirà amb el capità per intercanviar opinions i explicar-li el projecte que girarà al voltant de la seva figura.

Segons ha avançat TyC Sports, Messi ha interromput les seves vacances per reunir-se d’urgència amb Koeman. Sempre segons la informació citada, l’argentí es trobava a la Cerdanya amb la seva família i les de Luis Suárez i Jordi Alba, dos dels futbolistes que podrien marxar del Barça aquest estiu. El capità, però, no ha tingut cap mena de problema per tornar a Barcelona per celebrar una trobada molt transcendental per al futur esportiu del Barça. Caldrà veure si el primer contacte inicial entre entrenador i capità és bo i si l’argentí acaba la trobada amb bon sabor de boca.

Tal com ell mateix va assegurar durant la seva presentació, i segons ha confirmat la Cadena COPE, Koeman també té la intenció de reunir-se amb els altres tres capitans –Sergio Busquets, Gerard Piqué i Sergi Roberto, la continuïtat dels quals a l’equip no està assegurada– després de veure’s amb Leo Messi.

Més informació

Comentaris

    Suárez i Alba hi ha que agrair-los, Agost 20, 2020 2:14 pm
    però ja no tenen nivell Barça, Messi té que deixar fer a Koeman
    Espectador Agost 20, 2020 5:02 pm
    Ja fa anys que l'equip gira al voltant de Messi i no funciona .Aquest es el motiu per el que Mattaus deia que el Bayern li va clavaría una pallisa. Messi ja no es el que era,i a can Barça encara no ho saben?.Busquets .Alba. Surez.Rakitic i `VIidal ja no están per competir 90 minutas al mes alt nivell.

Nou comentari