Món Esport
Messi ignora Sarabia i evidencia la pèrdua de confiança del vestidor en Setién
  • CA

A poc a poc, Quique Setién va perdent la confiança dels jugadors del Barça en el seu projecte. L’entrenador càntabre no acaba de convèncer els futbolistes i els resultats no l’ajuden gens. A Balaídos, segons va informar el diari Marca, diversos integrants de la plantilla van qüestionar alguna de les seves decisions després de l’empat. Unes imatges de Movistar+, no obstant això, han fet un pas més enllà i han demostrat que la situació és, certament, molt complicada.

En el vídeo emès per la televisió amb drets es veu clarament com Leo Messi va ignorar dues vegades Eder Sarabia, segon entrenador del Barça, durant la segona pausa d’hidratació del partit contra el Celta. Les cares de Setién o Ter Stegen, dos dels espectadors que van contemplar els fets des d’una posició molt propera, van ser un poema. Per acabar-ho d’adobar, Sarabia tampoc va acabar de convèncer Rakitic en unes indicacions i el croat també va reaccionar de males formes.

Les imatges, que no s’inclouen en aquest article per una qüestió de drets però es poden trobar als perfils oficials de les xarxes socials de Movistar+, serveixen per evidenciar que els jugadors del Barça han perdut confiança en Quique Setién. El càntabre va arribar el mes de gener, després de la Supercopa d’Espanya, amb molt bones intencions i ganes d’aprofitar l’oportunitat, però el joc desenvolupat per l’equip no ha estat massa bo i els resultats, sobretot a domicili, tampoc.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa