Món Esport
Messi fa el gol 500 al Bernabéu
  • CA

Lionel Messi ja té una nova estadística històrica. El ’10’ blaugrana ha aconseguit, aquest vespre al Santiago Bernabéu, el gol número 500 amb la samarreta del Barça. I ho ha fet en un escenari immillorable, davant l’etern rival dels blaugrana i en el darrer minut de partit. Un gol que ha servit perquè els culers s’enduguessin els tres punts de la capital de l’Estat i se situin líders de la classificació a la Lliga.

Amb aquests dos gols, el darrer al temps afegit, Messi ha signat una victòria importantíssima per al seu equip i ha tornat a deixar una imatge per a la història. Com ja ho feu en el partit davant el PSG, pujant a la valla del Camp Nou amb el puny aixecat, aquest diumenge l’argentí s’ha tret la samarreta i l’ha ensenyada al Santiago Bernabéu, mostrant el seu nom i el seu dorsal. El ’10’. El dorsal del millor.

 

Serà difícil que qualsevol altre jugador present o futur superi Lionel Messi com a màxim golejador de la història del Barça en partits oficials. El segon, César Rodríguez, se situa molt lluny, amb 232.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa