Món Esport
Messi anirà a veure la final de la Copa Libertadores al Santiago Bernabéu
  • CA
Leo Messi, durant l'entrenament del Barça al Giuseppe Meazza.
Leo Messi, durant l’entrenament del Barça al Giuseppe Meazza. | FC Barcelona

La tornada de la final de la Copa Libertadores entre River Plate i Boca Juniors, que es disputarà el pròxim diumenge al Santiago Bernabéu, tindrà un espectador de luxe: Leo Messi. Segons el diari AS, el capità del Barça acudirà al Superclàssic més polèmic de tots els temps en acceptar la invitació de la Federació.

 

D’altra banda, Cristiano Ronaldo no ho ha fet i ha renunciat a tornar per primer cop a l’estadi del Madrid des de la seva marxa a la Juventus. Sempre segons el mateix mitjà, el portuguès considera que “encara és d’hora per tornar al Bernabéu”. “La relació amb el club va quedar tocada i això condiciona la seva decisió. Si no fos per això, ell no tindria cap problema d’acceptar la invitació de la Federació i de compartir un partit amb Messi des de la graderia”, han comentat fonts pròximes a l’entorn del jugador al diari espanyol, especialitzat en informació madridista.

 

Així, la imatge de Leo Messi i Cristiano Ronaldo veient la tornada de la final de la Copa Libertadores no es produirà. Només el jugador del Barça tindrà l’oportunitat de gaudir d’un partit que s’ha vist tacat per la violència dels afeccionats del River, que ha provocat que el duel argentí més important de la història es disputi fora del continent llatinoamericà.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa