Messi aconsegueix el seu vuitè Pitxitxi

Amb 30 gols, ha estat el màxim golejador de la Lliga

Un cop ha acabat la Lliga, ja es pot afirmar el que se sabia des de feia jornades: Leo Messi ha guanyat el seu vuitè Pitxitxi. L’argentí, amb 30 dianes, s’ha imposat a Gerard Moreno, del Vila-real, a Benzema i al seu amic Luis Suárez. Tots tres s’han quedat molt lluny d’ell, malgrat que han superat els 20 gols.

El curs passat, Messi ja es va convertir en el futbolista amb més Pitxitxis de la història i aquest curs ha seguit fent més gran la seva llegenda. Després d’ell, qui més n’havia aconseguit era Zarra, amb sis, i Di Stéfano, Quini i Hugo Sánchez, amb cinc cadascun d’ells.

Ara bé, aquest curs, igual que l’anterior, el Pitxitxi no equivaldà a la Bota d’Or. En aquesta altra competició, l’argentí ha quedat segon, superat per Robert Lewandowski, que ha marcat 41 gols amb el Bayern de Munic. Messi havia començat la temporada marcant menys de l’habitual, però el 2021 ha tornat a ser el d’abans pel que fa a registres anotadors.

Més informació

Comentaris

  Ramon Maig 24, 2021 10:07 am
  Segons la premsa nuñista, el mèrit no era de Laporta sinó de Guardiola. Després el mèrit ja no va ser de Guardiola sinó "de loz jugadorez". I ara la culpa de tot és dels jugadors. Però no de tots, eh? Només dels bons. Només dels millors. Segpns la premsa nuñista hem de fer fora els millors.
  Pastoret Maig 24, 2021 8:07 pm
  Pues si les figures fora quan no rendeixen , exemple : Paris Saint Germain ! Res a Europa , i ara Res a la lliga françesa .
  Anònim Maig 24, 2021 9:10 pm
  Aquest xicot, en Messi podria aprofitar les vacances per aprendre la llengua del país i així deixaria de ser un inadaptat. És una vergonya que el Barça (que diuen que és més que un club) tingui tants tècnics i jugadors inadaptats que no parlen català. Laporta hauria de fer alguna cosa per solucionar-ho, matriculant-los tots als cursos del Consorci per a la Normalització Lingüística

Nou comentari