Món Esport
‘Més que una moció’ carrega contra la comissió gestora del Barça
  • CA

Més que una moció torna a entrar en escena. La plataforma formada per organitzacions de socis del Barça i precandidats a la presidència del club ha emès un comunicat per criticar la comissió gestora que s’està fent càrrec de l’entitat blaugrana abans que no es convoquin eleccions. Aquesta junta, liderada per Carles Tusquets, encara no ha fet oficial la data dels comicis, malgrat que tot apunta que se celebraran el dia 24 de gener del 2021.

És per això que Més que una moció ha reaccionat amb indignació a aquesta possibilitat. “Una possible celebració de les eleccions a finals de gener de 2021 és una irresponsabilitat”, figura en el seu comunicat. La plataforma de socis del Barça argumenta que això afectaria “la planificació esportiva de la temporada 2021/22, el tancament dels comptes del curs 2019/20, la negociació de l’expedient d’ocupació i la renegociació salarial”

Com a conclusió, Més que una moció exigeix “la convocatòria immediata d’eleccions a la Presidència de FC Barcelona”. A més, proposen que la data que s’esculli sigui anterior al 2021 i, fins i tot, anterior a Nadal. “És absurd generar aquest conflicte podent convocar de manera immediata les eleccions i que aquestes se celebrin abans de Nadal”, redacten en el seu comunicat. Per acabar, Més que una moció també ha manifestat la seva “tristesa” per com està fent les coses la comissió gestora.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa