Món Esport
Masip dona suport a Laporta i ataca Bartomeu per la “decadència absoluta” del Barça
  • CA

Enric Masip fa molt de temps que dona suport a Joan Laporta. L’excapità i llegenda de la secció d’handbol del Barça està al costat de l’expresident blaugrana i els últims anys ha criticat amb contundència la gestió de Josep Maria Bartomeu. Durant la precampanya per a les eleccions del pròxim 24 de gener, de fet, també s’ha deixat veure en algun acte o esdeveniment d’Estimem el Barça.

Aquest dilluns, i tal com va fer Xavier Sala-i-Martin el cap de setmana, Masip ha manifestat públicament el seu suport al projecte de Laporta. S’ha desplaçat a la seva seu i, conjuntament amb la seva família, ha donat la seva signatura. “Em fa molta il·lusió recuperar l’equip que teníem fa 15 anys i que ens feia especials i diferents”, ha declarat a Radio MARCA. “Gràcies, capità, per la teva valentia i per acompanyar-me en aquest repte”, ha piulat Laporta.

Masip, que no formarà part de la junta directiva però sí que és molt probable que tingui un rol determinat en la secció d’handbol culer, també ha valorat la postura que ha adoptat els darrers anys. “Sembla que si dius la veritat i ets crític, estàs fent alguna cosa malament. Jo soc una persona que dic el que penso, encara que també soc una persona de club i d’equip”, ha dit.

Sobre la gestió de Bartomeu, el mite del Barça ha apuntat que “alguns títols que s’han guanyat han tapat les misèries que amagava el club”. “Sé que el meu nom estava entre els afectats del Barçagate. Ho vaig notar en comentaris especialment sanguinaris. Personalment, el que he vist des de fora és una decadència absoluta. Més enllà de la pandèmia, s’han de fer les coses molt malament per no tenir beneficis”, ha conclòs.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa