Món Esport
Marc Duch: “Estem més que disposats a agafar el relleu de Benedito”
  • CA

L’associació Manifest Blaugrana, composta per diversos centenars de socis del Barça, ha presentat aquest divendres al matí les iniciatives per a què els abonats al Camp Nou puguin resoldre dubtes al voltant de la comercialització de la seva localitat a través del VIP Experience, després de les informacions difoses per Televisió de Catalunya en els darrers dies, a banda de valorar el fons d’aquesta investigació. A través del web frauseientlliure.com, els abonats poden consultar quins diners ha pogut cobrar el club per la seva cadira i poden, també, enviar automàticament una petició d’informació al Barça per resoldre incerteses.

El seu president, Marc Duch, ha estat contundent a l’hora d’avaluar les notícies. Pel què fa el VIP Experience a través del Seient Lliure, “és un frau històric, un engany monumental al soci que confia en el club perquè comercialitzi les seves entrades”, ha denunciat Duch. Però també ha fet èmfasi als suposats privilegis als tours operadors que gestionen entrades del club, assenyalant el personatge de Lluís Crespo, responsable de l’empresa Football & Music: “És imprescindible que el club ho aclareixi i ens digui per què aquest senyor va aparèixer a l’assemblea del 2011, convidat pel mateix club, fent una defensa aferrissada de l’acord amb Qatar. Per què aquest senyor, que és vicepresident d’una federació territorial de penyes, va recollir signatures per a Sandro Rosell en les eleccions del 2010 i, per què, des d’aleshores, participa com a tour operador? Són moltes coincidències i casualitats.”

 

A més, Duch ha volgut recordar que “la informació de TV3 diu que hi ha més d’un tour operador” i ha exigit al Barça que informi de “quin és l’altre. Ens agradaria que el club el digués”.

Dimissió i suport a la moció de censura

 

L’associació demana, valorant tota una suma de situacions ocorregudes durant els darrers set anys, la dimissió de la junta directiva blaugrana: “S’han alterat assemblees col·locant gent a dit per modificar la percepció de la gent, s’ha alterat el codi ètic per davant i per darrere, s’ha mentit al soci amb el preu de les entrades, ens han fet delinqüents amb el frau a Hisenda, ens han fet còmplices de la dictadura de Qatar i ara ens prenen el pèl amb les cadires. No ens queda res més a dir que demanar la dimissió d’aquesta gent de manera immediata. És inacceptable el negociet que s’ha muntat.”

 

A la vegada, Duch dóna suport a la moció de censura impulsada per Agustí Benedito, però lamenta el ritme de suports i obre la porta a l’opció d’encapçalar-la si l’excandidat decideix retirar-se. “No em plau el ritme que porta, crec que la cosa va lenta, no s’ha promocionat ni explicat prou. Estem més que disposats a donar-li un cop de mà al senyor Benedito i no descarto que agafem el relleu si la cosa va de baixada. És imprescindible, liderat per algú, que els socis aixequem el cul i treballem”, ha reiterat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa