Món Esport
Manifest Blaugrana acumula 2.000 signatures per a l’estàtua a Cruyff
  • CA

La proposta de Manifest Blaugrana d’aixecar una estàtua en honor a la figura de Johan Cruyff ja suma més de 2.000 suports en nou dies. En poc més d’una setmana, l’associació ha aconseguit aquests dos milers de signatures, en una idea també traslladada al president del Barça, Josep Maria Bartomeu, en un burofax enviat el mateix 13 de març, dia en el qual es va donar per obert el termini de recepció de suports.

Marc Duch, president de Manifest Blaugrana, explica a El Món que “estem molt contents, perquè amb una sabata i una espardenya hem aconseguit que els barcelonistes ens donin 2.000 suports”. El mateix Duch admet haver rebut una carta escrita pel president del Barça, Josep Maria Bartomeu, emplaçant-lo a esperar a l’anunci oficial del club en relació als actes d’homenatge a l’holandès. “Abans d’ahir vam rebre una carta signada per Bartomeu dient que ja anunciarien quelcom, que esperéssim”, comenta. “No és novetat, és el que diuen des de fa un any”, afegeix.

 

Preguntat pel termini de recollida de signatures, el president de l’associació remarca la permenència d’activitat al web memorial14.cat. “Això ho tindrem indefinidament. No fa cap nosa i qualsevol que ho consideri oportú pot afegir-s’hi. Evidentment, si fan l’estàtua, ho retirarem”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa