Món Esport
Malcom: “Després d’aprendre castellà començaré classes de català”
  • CA
Malcom, durant l'entrevista als mitjans del Barça
Malcom, durant l’entrevista als mitjans del Barça | FC BARCELONA

Dies després d’estrenar-se com a golejador a la Champions i de ser titular contra el Betis, Malcom ha parlat als mitjans del Barça sobre com viu els seus primers mesos a Barcelona. El brasiler ha reconegut que està aprenent el castellà amb tres classes a la setmana i amb els companys d’equip, i ha avançat el seu proper objectiu: “Una vegada domini el castellà també vull aprendre el català”. 

 

Malcom ha deixat clar que el vestidor l’ha acollit amb afecte: “Som una família i tothom vol el millor per a l’altre. Fem molta broma en el vestidor i en el grup de whatsapp que tenim. Sempre parlo més amb els jugadors brasilers, però em porto bé amb tothom”. A més, l’extrem ha puntualitzat que no té cap problema amb Ernesto Valverde també: “La nostra relació és molt bona. Em va dir que em necessitava per estar amb el grup i per sumar”.

 

El brasiler ha recordat amb emoció la seva estrena a la Champions, on va marcar un gol decisiu contra l’Inter: “Debutar en Champions era un somni des de petit, i més marcant. Quedarà per sempre gravat en la meva memòria. No m’imaginava marcar, quan vaig rebre la pilota sabia que havia d’encarar el rival”. Sobre aquest partit també ha comentat com el va viure la seva mare: “Després del partit vaig parlar amb ella i estava plorant perquè sempre li havia dit des de petit que era el meu somni jugar en Champions amb el Barça. Per a mi i la meva família és un somni fet realitat”.

 

L’atacant esquerrà també ha parlat dels difícils inicis que va tenir al Brasil: “Ha estat molt difícil arribar fins aquí. Soc d’una família del Brasil que no tenia diners per comprar el que volia i sempre havia d’anar a entrenar en bus o transport, matinant molt. Al Brasil és molt difícil, però ara tinc motius per somriure”. I ha tingut paraules d’elogi cap a Messi: “No és d’aquest món. La simplicitat i humilitat que té és increïble. S’ho mereix tot”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa