Món Esport
Luis Suárez esclata: “Si no em volen, que m’ho diguin a mi directament”
  • CA

El davanter uruguaià Luis Suárez ha concedit una entrevista al diari madrileny El País per parlar del seu futur a can Barça. No ha tingut pèls a la llengua i s’ha mostrat molt crític amb la directiva del club que, novament, torna a protagonitzar un cas de mala praxi a l’hora de resoldre un acomiadament. “Sé que s’ha parlat de mi com a jugador prescindible, però no m’han dit res directament. Si em volen fora, estaria bé que parlessin amb mi directament. Millor així que filtrar el meu nom”, ha assegurat. A la vegada, també ha afirmat que Koeman encara no ha anat a parlar amb ell.

Suárez també ha estat preguntat per la tràgica i vergonyosa eliminació de la Champions a Lisboa davant el Bayern de Munic: “Quan es perd així, tots som responsables, però crec que ningú pot posar en dubte el meu compromís amb el Barça”, ha declarat. A la vegada, també ha acceptat una possible suplència amb el conjunt blaugrana si arriba un davanter destinat a substituir-lo: “No tinc cap problema en ajudar l’equip des del rol que esculli l’entrenador”. Cal recordar que l’uruguaià encara té un any de contracte.

Finalment, un altre dels temes candents ha estat la seva amistat amb Leo Messi que podria ser l’explicació de la seva titularitat al Barça, malgrat l’edat i l’estat de forma. “No em penalitza ser amic seu”, ha assegurat, “és un orgull per a mi i, a més, dins del camp no hi ha amistats, tots som companys d’equip”. A la vegada, també ha volgut deixar clar que “encara puc aportar molt al Barça” i ha comparat la seva situació amb la del Reial Madrid que va caure eliminat la temporada passada contra l’Ajax: “Tothom donava per acabats Kroos, Modric i Sergio Ramos i aquest any han tornat a jugar a un gran nivell”.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a agost 22, 2020 | 11:25
    Ramon agost 22, 2020 | 11:25
    Sempre he cregut que Suárez ha estat una mica sobrevalorat. I ara crec que se l'està tractant amb massa duresa. Però tant allò, com això, és palanganeig de la directiva.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa