Món Esport
Luis Suárez, Arthur i Cillessen omplen la infermeria del Barça
  • CA
Suárez, durant el partit a Wembley
Suárez, durant un partit del Barça. | FACUNDO ARRIZABALAGA / EFE

Onada de baixes a can Barça. Ernesto Valverde, que aquest cap de setmana va saber que aquesta temporada ja no podrà comptar amb Rafinha i que Sergi Roberto no jugarà, probablement, fins al 2019, veu com la infermeria blaugrana s’omple de més jugadors. Aquest dilluns, l’entitat culer ha confirmat que Luis Suárez, Arthur i Cillessen també tenen problemes físics i que es perdran alguns dels pròxims compromisos.

 

Anem per parts. La baixa més sensible, sense cap mena de dubte, és la de Luis Suárez. El davanter uruguaià se sotmetrà a una “teràpia biològica amb cèl·lules mare” amb l’objectiu de posar punt final a les seves molèsties al genoll dret. El millor aliat de Messi dins i fora del terreny de joc no podrà jugar durant dues setmanes. Així, Suárez es perdrà els compromisos contra el PSV, el Vila-real i la Cultural Leonesa i arribarà força just per al derbi contra l’Espanyol a l’RCDE Stadium.

 

 

Cillessen, per la seva banda, també ha rebut males notícies. El porter s’ha fet una petita ruptura al recte de la cama dreta, tardarà entre dues i tres setmanes a tornar a estar disponible i, per tant, es perdrà la tornada dels setzens de final de la Copa del Rei. L’holandès veia, en el partit davant la Cultural, una nova oportunitat per demostrar el seu bon nivell. Qui sí que hi podrà arribar, tot i que el més normal és que descansi després de jugar contra el Vila-real, serà Arthur, que té una sobrecàrrega als adductors i només es perdrà la visita blaugrana a Eindhoven.

 

No tot són males notícies per a Valverde. I és que el Barça també ha informat que Ivan Rakitic i Coutinho han rebut l’alta mèdica i, per tant, l’entrenador extremeny podrà comptar amb ells si ho considera oportú. El conjunt blaugrana recupera dos dels seus efectius més importants per encarar els darrers set partits oficials del 2018.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa