Món Esport
Luis Enrique no pronuncia la paraula remuntada
  • CA

 

L’entrenador del Barça, Luis Enrique, no ha dit ni una vegada la paraula “remuntada”. Després de la desfeta de París els jugadors van assegurar que “no era temps” per dir si aixecarien el resultat. Els dies següents, Luis Suárez, l’únic home del vestidor que ha parlat públicament, va assegurar que “si volen fer història, han de remuntar”. 

Pep Guardiola, l’entrenador del Manchester City, va reivindicar que “si algun equip és capaç de remuntar, aquest és el Barça”, tot demanant a la premsa que “no donin per mort al Barça, perquè els tornaran a pintar la cara”. 

El cop emocional que va significar la desfeta a París va afectar les primeres hores però el vestidor blaugrana vol engrescar l’afició i el barcelonisme. Però Luis Enrique és aliè a tot això. No ha pronunciat cap vegada la paraula “remuntada”. 

 

“Queda un mes pel partit però està al meu cap des de la nit després de la derrota. Convé centrar-se en el partit del Leganés i ja hi haurà temps suficient per preparar el partit contra el PSG” és el més contundent que ha dit Luis Enrique sobre la hipotètica remuntada. 

Les crítiques no m’afecten 

“No us escolto mai, imagina’t aquesta setmana. No m’apropo a deu passos d’un televisor ni a una ràdio. Aquest és un món d’exageracions. Les crítiques m’afecten zero, si no, no podria tenir aquest càrrec. No miro ni m’interessa el que es pugui dir”, ha dit l’entrenador asturià.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa