Món Esport
Luis Enrique: “La victòria al Bernabéu és una injecció de moral important”
  • CA

Breu i concís. La roda de premsa de Luis Enrique prèvia al partit davant l’Osasuna d’aquest dimecres ha durat menys de quinze minuts i l’entrenador blaugrana, més fred de l’habitual, no ha deixat cap titular destacable. L’asturià ha admès que la victòria al Santiago Bernabéu “és una injecció de moral important i esperem que serveixi d’estímul”, però és conscient que el Reial Madrid té un partit menys que els barcelonistes i segueix disposant de més opcions: “No tinc cap sensació de favoritisme. Tinc la sensació que el rival té un partit menys que nosaltres i ens pot avançar a la classificació.”

Preguntat per la celebració de Lionel Messi al feu blanc, ensenyant la samarreta culer a l’afecció del Bernabéu, Luis Enrique l’ha considerada “correcta i bonica, sobretot pel minut i per l’efemèride”.

 

Aquestes han estat les reflexions més interessants de la roda de premsa del tècnic blaugrana:

Positiu jugar abans que el Madrid per crear pressió?

“No, jugar abans o després resulta anecdòtic.”

 

La Champions perjudica al Madrid?

“Això mai se sap. Tan de bo tinguéssim el calendari amb major número de partits, un fet que significaria que estem vius en totes les competicions. No se sap si és millor o pitjor, per a priori és evident que hi haurà dificultats per a tots. Esperem fer-nos forts amb aquest calendari.”

 

Neymar i el seu lloc a l’equip després de la sanció

“Independentment del resultat que es pugui donar i que s’ha donat amb jugadors importants com Neymar, l’equip ha estat solvent i ha guanyat en infinitat de camps.”

 

Li fa pena deixar d’entrenar Messi?

“No, perquè sempre miro el costat positiu. He pogut estar aquí en tres anys en els quals Messi ha estat al primer equip.”

 

El Camp Nou per al partit de demà

“M’espero el de tota la temporada. Moltíssima gent recolzant-nos. Repeteixo que no ens hem de fixar en el rival, sinó en el nostre rendiment i en oferir la millor versió per endur-nos els tres punts.”

 

Osasuna, més perillós o més dèbil?

“Els partits de final de temporada adquireixen major perillositat, sobretot pels equips que tenen menys opcions o que estan a la zona baixa de la classificació. Hem tingut problemes amb equips de la zona baixa i mig baixa. És un partit perillós pel mes que portem i perquè ens acostem a final de temporada.”

 

Rotacions per al partit de demà

“Demà plantejo treure un equip competitiu al màxim per intentar guanyar els tres punts. Si entren més o menys jugadors ja ho veureu.”

 

Content amb els jugadors, però…

“Estic content amb el rendiment de la plantilla, però espero més de tots ells.”

 

L’actuació de Ter Stegen al Bernabéu

“Diria que per guanyar al Bernabéu necessites un gran porter, una gran línia defensiva, un gran mig del camp i una gran davantera. No hi ha altra manera de guanyar aquest tipus de partits. S’ha de fer una gran actuació global i, evidentment, després surten les individualitats. Però es guanya de manera col·lectiva.”

 

La renovació de Messi

“No tinc informació per poder opinar. La meva opinió particular és que m’agradaria que acabés la carrera al Barça. Però això només ho pot decidir Leo Messi.”

 

Les paraules de Javier Tebas

“Et sorprèn?”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa