Món Esport
Luis Enrique: “És patètic i injust individualitzar una derrota en un jugador”
  • CA

“Em resulta patètic i lamentable individualitzar derrotes en un jugador o en dos, sigui de l’equip que sigui, perquè això és un esport col·lectiu. I repeteixo, és patètic. És un fet que es dóna molt en aquests moments actuals en el futbol professional. És injust i immerescut”. Així de contundent s’ha mostrat Luis Enrique en la roda de premsa prèvia al partit d’aquest dimarts davant la Juventus de Torí, criticant el tracte dispensat pels mitjans de comunicació a André Gomes després del partit davant el Màlaga, on el conjunt blaugrana va caure per quarta vegada a la Lliga i va deixar escapar una gran oportunitat per recuperar el liderat de la competició.

El tècnic no ha estat còmode davant les preguntes dels mitjans. Un pèl tens, Luis Enrique ha volgut deixar clar que les dues versions ofertes en els dos darrers partits (Sevilla i Màlaga) han estat bones, més enllà dels resultats obtinguts. “Els dos partits són bons, el de Màlaga també. El resultat és nefast i injust, però vam ser molt superiors al rival. Vam penalitzar el mínim error que vam cometre i vam merèixer guanyar”, ha manifestat. I ha reiterat la necessitat de no trencar-ho tot per una derrota, la quarta a la Lliga i el desè partit que el Barça no guanya en competició estatal: “Els professionals no ens hem de tornar bojos i donar-nos cops de cap contra la paret quan ve una derrota, ni tampoc tornar-nos bojos amb una victòria com la del Sevilla.”

 

Pel què fa la Juventus, l’entrenador blaugrana no ha volgut opinar al voltant de les millores -o no- de l’equip piemontès en comparació el conjunt que es va trobar en la final de la Lliga de Campions del 2015 i s’ha limitat a comentar “les diferents baixes i fitxatges que ha tingut”. Amb un equip renovat i amb un sistema nou i efectiu, la Juve es presenta als quarts de final de la competició europea essent el bloc més sòlid del torneig i qui menys gols ha encaixat en el què s’ha jugat, fins ara, de campionat. “L’equip és similar” [al del 2015], ha dit el tècnic, sense voler entrar en detalls.

Mascherano, sobre els aplaudiments de Neymar: “És molt fàcil parlar des del sofà de casa”

 

El central argentí del Barça -migcentre i ara també lateral- també ha estat contundent amb les crítiques a Neymar Jr, després de la seva expulsió i els posteriors aplaudiments dirigits al quart àrbitre durant el partit a Màlaga. El quart capità del Barça ha defensat el seu company d’equip i ha remarcat que “és molt fàcil parlar assegut al sofà de casa i molt difícil prendre decisions a dues-centes pulsacions. Ens equivoquem, a mi m’ha passat, i no queda més remei que aprendre de l’error”.

 

Encara dins el mateix aspecte, Mascherano ha volgut assenyalar el comitè de competició abans que prengui una decisió al voltant de l’actitud de Neymar Jr a La Rosaleda. “Haurem de veure què passa. Hi ha hagut altres jugadors que han fet el mateix i només han rebut una jornada de suspensió”, ha alertat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa