Món Esport
Lluís Cortés renova com a entrenador del Barça femení fins al 2021
  • CA

El Barça ha comunicat aquest dimecres que s’ha fet efectiva la renovació automàtica del contracte de Lluís Cortés com a entrenador de l’equip femení. Després de la consecució del títol de Lliga, tant el tècnic de Balaguer com els seus ajudants continuaran al càrrec del projecte una temporada més, fins al 30 de juny del 2021, com a mínim.

“L’acte de la signatura, amb la presència del directiu Xavier Vilajoana, tindrà lloc quan la situació sanitària ho permeti”, ha afegit el club culer en la nota oficial. “Estic molt content de compartir la magnífica notícia que seguirem al capdavant d’aquest projecte. Ha estat un any diferent, una mica estrany, però ple d’èxits. Hem aconseguit guanyar les tres competicions disputades i esperem seguir aconseguint èxits a la pròxima temporada”, ha valorat el mateix Cortés.

L’entrenador de Balaguer, de 33 anys, va assumir el càrrec de primer entrenador del Barça el gener del 2019 en substitució de Fran Sánchez, de qui havia estat assistent fins llavors. La mateixa temporada 2018/19 ja va conduir l’equip cap a la històrica final de la Women’s Champions League. En el curs actual, completament marcat pel coronavirus, el conjunt blaugrana ha guanyat la Lliga, la Supercopa d’Espanya i la Copa Catalunya i està classificat per als quarts de la Lliga de Campions.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa