Món Esport
Llibertat provisional per a Sandro Rosell
  • CA
Sandro Rosell, a l'Audiència Nacional.
Sandro Rosell, a l’Audiència Nacional. | EFE

L’Audiència Nacional ha decidit aquest dimecres deixar en llibertat amb mesures cautelars però sense fiança l’expresident del Barça Sandro Rosell, després que el seu advocat, Pau Molins, sol·licités la seva “llibertat immediata” per enèsima vegada el passat dilluns, quan va començar el judici. Així, Rosell abandonarà la presó després d’haver-s’hi passat 21 mesos. El tribunal, presidit per Consuelo Espejel, també ha deixat en llibertat provisional el seu soci, l’advocat Joan Besolí.

 

La defensa de l’expresident del Barça havia demanat la seva llibertat provisional en moltes ocasions, però la justícia considerava que una persona com Rosell té molts contactes a l’estranger i que per tant existia risc de fuga. Aquest dilluns, les defenses de Rosell i Besolí van demanar per enèsima vegada “l’alliberament immediat” dels seus clients i, després de molts mesos de lluita, l’Audiència Nacional ha accedit a la petició en considerar que els acusats ja han prestat declaració, i per tant, ja no existia la possibilitat que no acudissin al seu judici.

 

La Fiscalia sol·licita per a Sandro Rosell 11 anys de presó pels delictes de blanqueig de capitals i organització criminal, però ara l’expresident del Barça podrà seguir defensant la seva innocència en el que queda de judici en llibertat. Avui, però, hauran de tornar a la presó per signar i llavors ja quedaran lliures. A més, Rosell i Besolí, que es quedaran sense passaport, hauran d’assistir a totes les sessions del judici, fixar domicili i comparèixer davant el jutjat el primer i tercer dilluns de cada mes.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa