Victòria balsàmica abans d’una setmana clau (3-0)

El Barça ha trencat la ratxa de tres partits sense guanyar en superar el Llevant per 3 a 0 al Camp Nou. Els blaugranes han resolt el duel al primer quart d’hora gràcies als gols de Memphis, de penal, i Luuk de Jong. La millor notícia del partit ha estat el retorn amb gol d’Ansu Fati, que ha posat la cirereta al triomf blaugrana. L’equip de Ronald Koeman agafa oxigen abans d’una setmana on es jugarà el seu futur a la Champions League i la Lliga contra el Benfica i l’Atlètic de Madrid.

El partit ha començat de la millor manera pels locals. Radoja ha fet caure Memphis dins l’àrea al minut 6 i l’àrbitre ha assenyalat penal. El mateix davanter ha estat l’encarregat de transformar la pena màxima. Tot seguit, Luuk de Jong ha aprofitat una assistència de Dest i la feblesa de la defensa del Llevant per rebre tot sol davant d’Aitor Fernández i fer el 2 a 0.

El Barça ha pogut fer encara més mala a la primera meitat. Piqué ha estat a punt de fer el tercer a la sortida d’un córner, però ha rematat fora en boca de gol. Abans del descans, Gavi ha disposat d’una jugada d’un contra un davant el porter visitant després d’una gran passada de Mingueza. Però Aitor Fernández ha aconseguit evitar el gol.

L’equip culer no patit gens per conservar els tres punts durant la segona meitat. Memphis ha protagonitzat fins a tres ocasions de gol per poder signar el doblet. Però el meta visitant ha impedit que s’ampliés la diferència al marcador. Poc després, el Llevant ha estat a punt de marcar ha estat en pròpia porteria. Postigo ha desviat una centrada de Gavi i la pilota ha sortit molt a prop del pal.

Al minut 81, ha arribat el moment que tots els culers estaven esperant. Ansu Fati ha tornat al terreny de joc després de deu mesos lesionat. El davanter ha rebut una gran ovació del Camp Nou, ja que és un dels jugadors en qui més confia l’afició per redreçar el rumb de l’equip. Ansu ha donat encara més motius a la graderia per motivar-se de cara al futur quan ha fet el tercer gol al temps afegit. L’atacant ha recuperat la pilota dins l’àrea i ha batut Aitor amb un xut creuat.