Món Esport
S’agreugen els problemes físics de De Jong
  • CA

Frenkie De Jong va ser baixa d’última hora per visitar el Sánchez Pizjuán per una suposada sobrecàrrega al bessó. Ara, el Barça ha comunicat que el neerlandès pateix una lesió al soli de la cama dreta i, tot i que no han fet públic el temps de baixa, és molt probable que es perdi els dos partits d’aquest setmana vinent, davant Athletic Club de Bilbao i Celta de Vigo.

Quique Setién perd un jugador clau al mig del camp culer i haurà de fer servir Rakitic, Arhtur i Arturo Vidal en les posicions dels interiors. Amb aquesta baixa de De Jong s’obre la porta a que Riqui Puig pugui disputar més minuts amb el primer equip, tot i que el tècnic càntabre no hagi comptat gaire amb ell des que va convertir-se en entrenador del Barça

D’altra banda, hi ha més bones notícies pel que fa a Sergi Roberto. El lateral de Reus progressa de forma correcta en la recuperació de la seva lesió i podria entrar a la convocatòria per viatjar a Vigo. Ara bé, sí que és realment complicat que pugui ser present en la visita de l’Athletic al Camp Nou. En aquesta nova fase de la Lliga, una lesió lleu et pot fer perdre un jugador per dues o tres jornades, així que el Barça necessita que ambdós futbolistes es recuperin tan aviat com sigui possible.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa